A colorful house

Private, Brussels

I imagined the interior of this large family by mixing colours and sophistication in a house of the last century completely renovated. The color has been meticulously chosen in accordance with the existing elements to bring light and warmness. The union between the modern renovation and the original elements, particularly into the living room, has be created by a custom-made library combining the oak cubes updated by a steel structure incorporating the colours of the fireplace. These steel elements have been the main link in the rest of the house, creating a support for the marble kitchen, design of a dressing room and a library in the master suite.

The design of the children's floor, where softness has been privileged, has been modernised with the realisation of various pine structures very simple in their lines to delimit the spaces while leaving the brick and exposed timbers.

"Justinside design with Justine offered us a comprehensive, personalized and bespoken service. She was there from start to finish always on hand. She creates spaces that invite you in, and designs room layouts that beautifully build in the most wonderful pieces sourced from artists designers and suppliers. The final result is amazing. We would highly recommended Justinside design and Justine. She is a lovely person and has the patience of a Saint."

Thanks, Moraldi' family